NOTD 2 november 2016: Loop-di-loop (p2)

2016-11-02-12-04-16

Dat het hier om een jelly gaat kan je al aan het potje zien. Maar de 8-delige Gloss Goes Neon Polish collectie is ook te gebruiken met een zogenaamde activator. Nou, dat is gewoon een witte basislak. Maar die laat ik de volgende keer achterwege, want ik had toch nog 3 laagjes nodig voor dit effect. De lakjes uit deze collectie zien er allemaal uit als fruitsiroop en dat ze niet helemaal dekken vind ik geen enkel probleem.

2016-11-02-12-04-43 2016-11-02-12-04-54

4 gedachten over “NOTD 2 november 2016: Loop-di-loop (p2)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik doe er de volgende keer ook geen witte basis onder. Jelly’s zijn nou eenmaal niet dekkend in 2 of 3 laagjes.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, p2 is een huismerk van dm, de fijnste drogisterij die ik ken. Voor deze lakjes moeten we naar Duitsland. Ik hoop dat het voor jou niet zo ver reizen is als voor mij!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>