NOTD 20 augustus 2020: Fly (OPI)

mde

Fly heeft een kleur die ik niet kan benoemen- het zit ergens tussen blauw en groen in. Het is geen turquoise of aqua. In ieder geval vind ik het een mooie kleur. Dit fijne en sneldrogende OPI lakje dekt in twee laagjes en ik hoop maar het mijn nagels niet knalgeel maakt.

sdr mde dav

8 gedachten over “NOTD 20 augustus 2020: Fly (OPI)

 1. Myrna

  Zo alweer een mooie zeg. Ik had zo’n kleur van de Duitse winkel Tedi. Mijn nagels waren helemaal blauw groen geworden , ik schrok me dood.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb de lak er zojuist afgehaald. Had twee lagen baseclat aangebracht. Mijn nagels waren net zo geel al daarvoor!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>