NOTD 20 februari 2021: Free 08 (teeez)

dav

Als je me vraagt aan welke groentint ik nou zo’n hekel heb, kom ik tot bij een beschrijving van Free 08.. Maar hier zitten shimmers en glitters in en dat zorgt ervoor dat ik dit toch een leuk lakje vind. Dit is één van de weinige lakjes waaraan ik best veel nagellakverdunner aan toe moest voegen om het te kunnen gebruiken. Hier draag ik twee laagjes die snel droogden.

sdr dav dav

2 gedachten over “NOTD 20 februari 2021: Free 08 (teeez)

    1. Pippi Bericht auteur

      Precies. In december draag ik nooit rode en donkergroene lak. Nou ja, rood misschien wel, maar dan niet kerstrood.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>