NOTD 22 april 2020: Girls Night Out (Jesse’s Girl)

dav

Vroeger betaalde ik gerust een fortuin aan verzendkosten voor een flinke bestelling Amerikaanse drogisterijlakken. Maar dan heb je ook wat. Dan dacht ik dat ik iets speciaals had, maar inmiddels heb ik zo’n grote stash dat ik overal wel een dupe van heb.

Dit is Girls Night Out, een prachtige blauwtint die in twee laagjes dekt, snel droogt en een mooie glans heeft.

davsdr

 

4 gedachten over “NOTD 22 april 2020: Girls Night Out (Jesse’s Girl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>