NOTD 22 augustus 2020: Planks a Lot (OPI)

sdr

Planks a Lot komt uit de Pirates of the Caribbean collectie van OPI. Alle kleuren wilde ik hebben, dus ik bestelde gelijk de hele collectie. Waarschijnlijk heeft alles veel te lang in een prachtig OPI rek in mijn werkkamer gestaan en heb ik gisteravond niet goed genoeg geschud, want ik had drie laagjes nodig voor een redelijke dekking. De lak droogt heel snel, dus misschien had ik een vierde laag aan kunnen brengen.

sdr dav dav

6 gedachten over “NOTD 22 augustus 2020: Planks a Lot (OPI)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>