NOTD 22 februari 2021: Violet For Victor-y (Catrice)

mde

Vanochtend rommelde ik in een Helmerlade en toen vond ik tot mijn grote verrassing een Catrice LE tegen die ik nog nooit gedragen had. De lakken uit de collectie die bedacht is door de Duits-Poolse ontwerper David Tomaszewski zitten als sinds eind 2017 in mijn stash.

Violet For Victor-y is een prachtige auberginekleurige lak met roze shimmer. Het is een one-coater die soepel aanbrengt en snel droogt. De finish is mat.

mde dav sdr

2 gedachten over “NOTD 22 februari 2021: Violet For Victor-y (Catrice)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>