NOTD 23 mei 2022: 09 (Fogan Cosmetics)

sdr

De crème lakken van Fogan Cosmetics laat ik in de Helmerlade liggen, want ik vind de finish erg lelijk. De lak streept en het valt me mee dat ik slechts twee laagjes hoefde aan te brengen voor ene dekkend effect. Vandaag dacht ik dat 09 leuk was om te laten zien, omdat ik hoopte dat het me zou doen denken aan zuurstokken. Helaas, ik vind het eigenlijk een ordinair kleurtje. Misschien staat het beter als mijn nagels heel kort zijn.

sdr sdr sdr

6 gedachten over “NOTD 23 mei 2022: 09 (Fogan Cosmetics)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ja n ik heb ze ook opgelapt met die fijne rubberbasis. Met de rechterhand gaat het nog steeds slecht- er zijn weer nagels afgebroken.

   Reageren
 1. Linda

  Vind n ook mooi…misschien ga je anders naarbdenkleuren op je nagels kijken nu ze wat langer worden..toch weer paar gesneuveld..zal nog even duren denk ik

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ooit komt het goed. Als de nagels aan mijn rechterhand langer zijn, zal de rubberbase de boel wel heel houden.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>