NOTD 24 augustus 2020: OPI Ink Suede (OPI)

dav

Eigenlijk ben ik die OPI Suède lakken een beetje zat. De matte finish vind ik niet mooi en daarom heb ik ook nu één nagel voorzien van een glanzende topcoat. Overigens bevalt de paarsblauwe tint me wel en de shimmer is ook mooi. Hier draag ik twee laagjes. De lak droogt erg snel.

dav dav dav

5 gedachten over “NOTD 24 augustus 2020: OPI Ink Suede (OPI)

    1. Pippi Bericht auteur

      De volgende keer dat ik een suède lakje gebruik zal ik ook laten zien hoe het oogt als ik alle nagels voorzie van een topcoat.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>