dav

NOTD 24 januari 2022: Channelesque (China Glaze)

dav

Channelesque kwam uit in 2004 en dat is ruim voordat ik inde ban raakte van nagellak. Hoogstwaarschijnlijk kocht ik dt bijzondere lak op eBay, want daar haalde ik destijds veel nagellak vandaan. Toen ik het potje opendraaide vloog de ouderwetse nagellakstank me naar de keel. Brrr, dat was niet fijn. Maar het lakje dekte wel in twee laagjes en droogde snel.

mde mde sdr

4 gedachten over “NOTD 24 januari 2022: Channelesque (China Glaze)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>