NOTD 24 oktober 2020: Easy Peasy, Lemon Squeeze (Catrice)

mde

Easy Peasy, Lemon Squeezy heeft een mooie kleur, maar ik weet niet of ik dit lakje weer zal gebruiken. Op de dop staat dat je twee laagjes moet aanbrengen, maar ik had net genoeg aan drie. En dan heb ik het derde laagje nog veel te dik aangebracht. Dat de boel nog droogde is een groot wonder.

sdr sdr dav

4 gedachten over “NOTD 24 oktober 2020: Easy Peasy, Lemon Squeeze (Catrice)

    1. Pippi Bericht auteur

      Het is inderdaad een echt zomerkleurtje. Vind je mijn handen te bleek? Komt misschien door al dat wassen :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>