NOTD 25 juni 2022: Sweet Dreams (Nubar)

mde

Toen ik vorige week al mijn Nubar latjes uit de Helmerlade plukte, lette ik niet op de kleuren. Nou, het zijn dus niet de meest opwindende. Maar ijk laat ze toch maar zien, want ik vind ze wel mooi. Sweet Dreams is mijn lakje van vandaag en het is een sneldrogende one-coater.

IMG_20220625_131710 mde sdr

4 gedachten over “NOTD 25 juni 2022: Sweet Dreams (Nubar)

  1. Myrna

    Als tussen kleur tussen 2 felle mani’s in. Beslist niet lelijk en al helemaal fijn dat 1 laag volstaat

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>