NOTD 26 februari 2021: 580 funky (p2)

sdr

Wat is het toch jammer dat mijn geliefde Duitse superdrogist dm is gestopt met huismerk p2. Gelukkig heb ik nog ongeveer een Helmer vol met die fijne lakjes. Destijds kocht ik ze in zulke grote hoeveelheden dat ik er niet eens toe ben gekomen om ze als NOTD te dragen. Laat ik daar nu maar mee beginnen.

Dit is funky en omdat p2 nagellaknamen nogal eens voor meerdere lakken gebruikte, heb ik het nummer er maar bij gezet. Deze fraaie blauwtint dekt in twee laagjes en droogt snel. De lak heeft een mooie glans. Hopelijk zal het verwijderen geen drama zijn, want dergelijke kleuren willen meestal graag in de nagelriemen blijven hangen.

mde dav dav

6 gedachten over “NOTD 26 februari 2021: 580 funky (p2)

    1. Pippi Bericht auteur

      Gelukkig heb ik veel p2 in mijn stash, maar ik vind het ook zo jammer dat er niets meer bij komt. Geweldige lakjes en ook nog goedkoop.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>