NOTD 26 maart 2019: Candy Cotton (HEMA)

dav

Het is lente, dus zullen we binnenkort wel overal pastelkleurtjes zien. Ook ik heb er vandaag eentje op mijn nagels, Candy Cotton, een Long Lasting lak van HEMA. Niet it de vaste collectie- ik denk dat dit er eentje van een LE is. Een schattig roze tintje. De substantie van de lak is perfect- redelijk dun, maar goed op te brengen. Een dekkend resultaat na twee laagjes en supersnel droog. Morgen en overmorgen de andere twee!

dav dav dav

4 gedachten over “NOTD 26 maart 2019: Candy Cotton (HEMA)

 1. chucky1012

  Wauw….
  Zo mooi 😉
  Mijn nagels groeien zo mooi dus binnenkort maar weer eens wat nagellakjes kopen….
  Deze ga ik zeker op mijn shoplist zetten….
  Had er een heleboel die niet meer goed waren weggedaan.
  Dus zal me zelf eens in de watten leggen….

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *