NOTD 27 augustus 2020: Sparrow Me the Drama (OPI)

dav

De Pirates of the Caribbean collectie van OPI kocht ik in 2011. Op ieder potje nagellak staat dat de inhoud maar 24 maanden meegaat en daarvan heb ik me tot voor kort niets van aangetrokken. Maar het lijkt wel alsof Sparrow Me the Drama net als de andere lakken uit die collectie de beste tijd gehad heeft. Want ik kan me echt niet herinneren dat ik in het verleden ook drie laagjes moest aanbrengen. Dit valt me zo tegen van dit merk!

mde mde dav

2 gedachten over “NOTD 27 augustus 2020: Sparrow Me the Drama (OPI)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>