NOTD 27 oktober 2020: No Snow Petrol (Catrice)

dav

Het is niet op iedere foto te zien dat No Snow Petrol een hele mooie blauwe shimmer heeft. Als ik naar dit lakje kijk, bedenk ik me dat ik eigenlijk genoeg zou hebben aan een stash die veel kleiner is dan ongeveer 4500 nagellakken. Maar voorlopig kan ik het niet opbrengen, dat decimeren van mijn verzameling. Deze zou wel op de longlist komen, want ik ben helemaal weg van de kleur. Op de foto’s draag ik twee laagjes die snel droog waren.

dav sdr dav

4 gedachten over “NOTD 27 oktober 2020: No Snow Petrol (Catrice)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>