NOTD 28 februari 2017: Minimalist Melted Metal (Catrice)

2017-02-28 13.46.32 HDR

Laat ik maar met de deur in huis vallen en zeggen dat dit een waar heb dat nou voor nodig lak is. Dit is de topcoat die in de Pulse Of Purism LE van Ctarice zit. Daarom heb ik ‘m ook meegenomen. En toen ik vanochtend de overige drie lakken van die LE aangebracht had en mijn goddelijke gang ging met de Brushed Metal Top Coat schrok ik me een hoedje. Het kwastje heeft de haartjes van een staalborstel en daarom brengt de topcoat erg lelijk aan.

Natuurijk had ik kunnen kijken of ik ergens kon vinden hoe je ‘m moet gebruiken, maar dit is het resultaat van zelf wat aan de gang gaan. Brrrr, wat lelijk.

2017-02-28 13.46.45 HDR 2017-02-28 13.46.52 HDR

6 gedachten over “NOTD 28 februari 2017: Minimalist Melted Metal (Catrice)

 1. Natasja

  Ohh grut.. dat is inderdaad niet echt een toevoeging aan je mani..
  Is het kwastje wel goed? Misschien helpt het om het kwastje schoon te maken zodat het wat zachter wordt?

  Reageren
 2. Frida

  Haha, ik heb ook een brushed metal-topcoat drama achter de rug. Heb me bedacht dat ik nog eens een poging ga doen van de herfst, over donker oranje of over legergroen, maar dan met een gouden glitter topcoat er nog extra overheen! Misschien knapt het daar nog wat van op ofzo.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>