NOTD 28 januari 2021: Black Pearl (Chanel)

mde

Toen ik nog niet afwist van het bestaan van AliExpress dacht ik dat het kopen van dit lakje me het dichtst bij zwarte parels zou brengen. Inmiddels heb ik twee snoeren gecultiveerde parels en een potje Black Pearl van Chanel. Deze licht strepende lak dekt in twee dunne laagjes en. droogt snel.

mde mde mde

8 gedachten over “NOTD 28 januari 2021: Black Pearl (Chanel)

 1. Myrna

  Wat een juweeltje. Ik heb net al mijn nagels gekortwiekt
  Ineens braken ze allemaal. Dan liever allemaal kort. Ik kan dat niet hebben de een langer dan de ander.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Bij mij gaat het steeds mis. Nu zijn alle nagels weer kort. Maar weer vaker abrikozenpitolie smeren.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>