NOTD 28 juli 2021: a lovely secret (Essence)

sdr

Het is jammer dat je de shocking pink shimmer in a lovely secret  niet goed kunt zien. Zelf zie ik het wel op mijn nagels, maar de camera helaas niet. Wat heeft Essence toch prachtige lakes- ze doen echt niet onder voor designer nagellak. Hier draag ik twee laagjes die snel droogden.

sdr IMG_20210728_100951 IMG_20210728_100936

4 gedachten over “NOTD 28 juli 2021: a lovely secret (Essence)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb heel veel nagellak, maar ik ben wel erg gecharmeerd van de Essence lakjet. Net zo mooi als veel duurdere merken.

   Reageren
 1. Pearl

  essence heeft mooie lakjes gemaakt. Ik was heel erg te spreken over de Gel Line, die na deze lijn kwam. Daar heb ik een groot aantal van. En vergeet hun LE’s niet, die doen soms niet onder voor dure merken…

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>