NOTD 28 november 2020: Occult (Catrice)

mde

De  Thrilling Me Softly LE van Catrice verscheen in september 2013 in de winkels en daarom kan ik de liefhebbers van paarse nagellak helaas niet meer naar de drogisterij sturen om Occult aan te schaffen. Deze fraaie crèmelak dekte in twee laagjes en droogde snel.

mde mde sdr

6 gedachten over “NOTD 28 november 2020: Occult (Catrice)

 1. Pearl

  Dit lakje dateert uit de tijd dat ik nog niet echt interesse had in nagellak. Maar anders…. Mooie paars, ik houd hiervan.

  Reageren
   1. Pearl

    Ik ben in 2015 actief gaan verzamelen. En nu, 5 jaar later, heb ik het idee dat ik genoeg heb aan mijn verzameling.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>