NOTD 28 september 2023: Nothing but lovestoned (Essence)

Verdorie, Nothing but lovestoned is gewoon oranje. Echt dekken wilde de lak niet en ik besloot het dan maar te laten bij twee laagjes. Het komt niet vaak voor dat ik een stukje nagellaknaam moest opzoeken. Maar ja, ik ben dan ook geen fan van Justin Timberlake.


6 gedachten over “NOTD 28 september 2023: Nothing but lovestoned (Essence)

 1. Myrna

  Hahaha. Nee als je Justin niet leuk vindt dan de lak ook niet.
  Ik hou wel van zijn muziek maar dit lakje zou ik toch van het balkon afgooien als het niet dekt.
  De kleur is wel mooi.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind de kleur juist zo tegenvallen. Dat het niet dekt, is zo erg nog niet. Ik hou wel van die andere Justin 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *