NOTD 29 december 2020: Havana Drum (Catrice)

mde

De laatste tijd draag ik graag nude lakjes, vooral tussen twee felle kleuren door. Havana Drum is weer zo’n subtiel kleurtje dat niet vloekt bij mijn huidskleur. Hier draag ik twee dunne laagjes. De lak droogde zeer snel.

mde mde sdr

10 gedachten over “NOTD 29 december 2020: Havana Drum (Catrice)

  1. Pippi Bericht auteur

   De Cucuba LE komt uit 2012, dus waarschijnlijk heb je deze niet.Koop je de LE’s trouwens nog? Ik ben er maar mee gestopt, want ik vind 10 volle Helmers genoeg :)

   Reageren
   1. Pearl

    Nee, deze kleur heb ik niet, hij staat jou heel mooi. Ik koop nu alleen maar LE van Catrice en essence als ze in de welbekende graaibakken liggen of als er een 1+1 aanbieding is, haha!

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Hier helaas bijna nooit meer lakjes in de graadbakken. Maar als er iets van mijn gading is, neem ik het wel direct mee hoor.

     Reageren
 1. Myrna

  Mooie nude. Ik vind het altijd moeilijk om een mooie te vinden die bij mijn huidskleur past. Te veel bruin erin en het staat grauw.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>