NOTD 29 maart 2019 : Rood (LAK door Tijn)

dav

We zijn hem toch nog niet vergeten, dat bijzondere jongetje Tijn dat met het lakken van nagels een paar miljoen euro’s ophaalde voor het goede doel? De vier lakjes die kort voor zijn overlijden uitkwamen, heb ik al bijna twee jaar in mijn bezit.

Dit is het rode lakje. Een verbluffend mooi oranjerode kleur die in een enkel laagje dekt en snel droogt. Een fijne herinnering aan een kleine jongen die een grote held was.

davdavdav

4 gedachten over “NOTD 29 maart 2019 : Rood (LAK door Tijn)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb de vier lakken van Tijn meteen gekocht en ik ben blij dat ik er destijds mijn laatste geld aan uitgaf.
   Xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben blij dat ik deze lakjes gekocht heb. Een mooie herinnering aan een bijzondere jongen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>