NOTD 3 augustus 2019: 124A (Maybelline)

dav

Het is niet echt een zomerkleurtje, maar wat is 124A toch mooi- donkerbruin met gouden shimmer. Een paar jaar geleden kwamen deze MNY lakken van Maybelline op de markt en toen heb ik de hele collectie gekocht. Daar heb ik geen spijt van. Erg opvallend zijn de lakjes niet, maar ze zijn altijd de moeite van het lakken waard. Op de foto’s draag ik twee laagjes.

dav dav

4 gedachten over “NOTD 3 augustus 2019: 124A (Maybelline)

    1. Pippi Bericht auteur

      Heel even kwam ik in de verleiding wat lakjes te bestellen, maar nu besef ik hoeveel prachtige lakken ik heb. Goed voor duizenden NOTD’s!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>