NOTD 3 mei 2017: Party Time Blue (NYC)

IMG_7800

Vandaag een feestelijk lakje. Speciaal ter gelegenheid van de ziekenhuisafspraken van mijn moeder. Zij heeft vandaag kale nagels en dat vindt ze helemaal niet leuk. Als ik naar haar handen kijk word ik gewoon jaloers. Haar nagels zijn lang, netjes gevijld en erg sterk. Daar steken die van mij erg bij af. Dat is altijd zo geweest, ook toen ik nog niet lakte.

Party Time Blue heeft een jelly basis die blauw met een groene ondertoon is. Er zitten glitters in. Op de foto’s draag ik 3 laagjes die helaas niet dekken.

IMG_7801IMG_7802

4 gedachten over “NOTD 3 mei 2017: Party Time Blue (NYC)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>