NOTD 30 april 2015: Basic White + Coat d’Azur (Lacquester)

2015-04-30 14.33.28

Voor het niet gebruiken van mooie toppers met glitters en flakies heb ik altijd een beetje domme reden gehad: ik werd een beetje zenuwachtig van het aantal combinaties die ik ermee kon maken. Dan zou ik opeens niet zo’n goede reden meer hebben om lakjes te blijven kopen. Daar ben ik me langzaam overheen aan het zetten. Want zo’n fraaie topper wordt vaak speciaal bij een collectie gemaakt en het is eigenlijk erg leuk om een lak mooier te maken met een extra laagje.

Om heel duidelijk te laten zien wat het effect van Coat d’Azur is, heb ik eerst een laagje Basic White van hetzelfde merk aangebracht. Daar overheen kwamen twee laagjes Coat d’Azur en toen had ik opeens hele feestelijke nagels. De witte basis droogde zeer snel en dekte perfect. De topcoat kon ik met een minuut of twee tussenpauze aanbrengen. Het is genieten, vooral als de zon erop staat. Wat een mooie paarse, blauwe, groene en gouden glitters!

2015-04-30 14.33.41 2015-04-30 14.33.46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>