NOTD 30 april 2022: 332 Dark Violet (Kiko)

sdr

Voor alle zekerheid  heb ik nog even gecontroleerd of  Dark Violet op alle foto’s staat. Want op de meeste foto’s lijkt de lak een stuk lichter. Hier draag ik twee sneldrogende laagjes.

Sinds medio 2017 heb ik mijn linkerhand niet meer gefotografeerd. De ringvinger ziet er nog steeds niet zo fraai uit, maar mijn rechterhand ziet er nog veel erger uit. Mijn nagels breken en scheuren en zelfs versterking met een rubberbasis helpt niet. Omdat mijn nagels er goed uitzagen toen ik een tijdje niet gelakt had, heb ik besloten die hand even met rust te laten. Vanaf nu heb ik dus een gelakte linkerhand. Scheelt wel wat werk,

mde sdr dav

4 gedachten over “NOTD 30 april 2022: 332 Dark Violet (Kiko)

  1. Pippi Bericht auteur

   Het valt inderdaad wel mee, na bijna vijf jaar. En ik zal wel moeten. Jij hebt gezien hoe erg de nagels vn mijn rechterhand er aan toe zijn.

   Reageren
 1. Pearl

  Nu je het zegt, valt het mij pas op dat je je linkerhand fotografeert. Wat vervelend dat de nagels van je rechterhand zo verzwakt zijn. Wel blijven smeren met olie en crème en misschien een nagelverharder. Hopelijk knappen ze gauw op. Sinds ik een gellaag op mijn nagels heb, is de verkleuring weg, ze zien er weer mooi uit!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nu maar kijken of het verbetert als ik niet lak en veel smeer. Zo kort zijn mijn nagels nog nooit geweest!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *