NOTD 31 januari 2020: Kaleidoscopic (Lacquester)

dav

Blauw is mijn favoriete nagellakkleur en Kaleidoscopic is meer dan alleen blauw. De basiskleur knalt al bijna van mijn nagels af en dan zit de lak ook nog eens propvol crystal chameleon flakies in rainbow colours and a tiny bit of holo sprinkles. Ja, ik citeer maar wat er op de Lacquestersite staat, want zo mooi klinkt het niet als ik het verhaal in het Nederlands. Eén laagje was genoeg, maar ik deed er toch maar twee. Dit is een absolute aanrader- een potje waar zoveel moois in zit dat ik het wel iedere dag wil dragen.

mde dav

4 gedachten over “NOTD 31 januari 2020: Kaleidoscopic (Lacquester)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>