NOTD 4 april 2017: Lilac Rebel (Maybelline)

2017-04-04 09.45.58

Van Sonja kreeg ik eergisteren een gigantische hoeveelheid nagellak en dit is het eerste lakje dat ik wil laten zien. Lilac Rebel komt uit de Acid Wash Effect collectie van Maybelline Colorshow. Op het moment dat deze lakken in de winkel lagen was ik blut en toen ik weer wat te besteden had waren ze er niet meer. Wat een geluk dat ik ze alsnog aan mijn stash heb kunnen toevoegen.

Dol ben ik op dit lichtblauwe lakje met witte glitters. Op de foto’s draag ik twee dunne laagjes. Met een derde laagjes was het dekkend geweest, maar dat wil ik helemaal niet. In mijn optiek past het juist goed bij deze lak. Anders is het veel te gepolijst.

2017-04-04 09.46.30 2017-04-04 09.46.24

4 gedachten over “NOTD 4 april 2017: Lilac Rebel (Maybelline)

    1. Pippi Bericht auteur

      De eerste keus was makkelijk, hierna moet ik maar lukraak een greep doen uit de rijen vol lak die ik op een geel melamine dienblad heb geparkeerd.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>