NOTD 4 april 2021: Ginger (GOSH)

dav

Dit lakje komt vast uit een graaibak, want de prijssticker was niet te verwijderen. Misschien was het wel gelukt met wasbenzine, maar dan veeg je vaak de hele opdruk weg. GOSH ligt tegenwoordig niet meer in de Kruidvat filialen die ik weleens bezoek. Bestaat dit Deense merk eigenlijk nog wel? In ieder geval heb ik nogal wat GOSH lakjes en Ginger is daar eentje van. Dit is een hele mooie nude met shimmer en minuscule glittertjes. Dat in twee laagjes en droogt snel.

mde dav dav

8 gedachten over “NOTD 4 april 2021: Ginger (GOSH)

 1. Pearl

  Mooi zacht kleurtje is dit. Volgens mij is GOSH niet meer verkrijgbaar. Een poos terug zag ik ze nog in de graaibakken bij de Prijsmepper…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wat jammer toch dat we hier geen Prijsmepper hebben. Ik denk dat GOSH niet meer bestaan. In ieder geval kan ik hun producten nergens meer vinden. Gelukkig heb ik nog genoeg voor een maand aan NOTD’s :)

   Reageren
   1. Pearl

    Hier is ook geen Prijsmepper meer, het filiaal is verhuisd naar een stad 25 km verderop (iets met lager huurbedrag…). Weer een winkel minder om in te struinen op een vrije middag… Scheelt wel in de portemonnee en m’n nagellak verzameling groeit daardoor ook niet meer!

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Je zult net als ik wel meer dan genoeg lakjes hebben. Ik keek zojuist op Instagram en ik zag dat iemand die ik al jaren volg swatches had van de nieuwste Zoya collectie. Heel erg mooi, maar ik dacht bij iedere foto “ja maar, daar heb ik meerdere dupes van” :)

     Reageren
 2. Pearl

  Klopt, bij nieuwe collecties denk ik dat ook altijd: seen that, done that. Van de verzameling die ik nu heb (ik heb niet zo’n grote verzameling als jij) kan ik enorm genieten en deze is naar mijn mening “af”. Soms zie ik iets leuks wat ik kan aanschaffen, maar dat wordt steeds minder. Helemaal nooit kan ik niet beloven, daarvoor kriebelt het nog te veel.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik zal heus nog weleens iets kopen, maar er waren jaren dat ik honderden lakjes kocht. Er komt misschien wel wat bij, maar vooralsnog heb ii mezelf goed in de hand :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>