NOTD 4 December 2019: 071 heartbreaker

mde

Weer een laknaam die me aan een goed nummer doet denken, namelijk Heartbreaker van Led Zeppelin. Deze heartbreaker is lichtbruin van kleur, supersubtiel dus. Dekte netjes in twee dunne laagjes en droogde snel.

mde dav

4 gedachten over “NOTD 4 December 2019: 071 heartbreaker

    1. Pippi Bericht auteur

      Nudes draag ik niet erg vaak, maar ik vind het altijd z spannend om te zien of ze bij mijn huidskleur passen. Meestal niet dus.

      Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

      Het blijf moeilijk om een goede oude te vinden. Aangezien ik snel bruin word, kan ik er niet eens het hele jaar mee lopen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>