NOTD 4 december 2021: 017 elegant (p2)

sdr

Het is maar goed dat mijn mani niet dezelfde kleur moet hebben als mijn kleding. Want ik pak vaak een lakje dat op de nagels compleet anders blijkt te zijn dan in het flesje. Zo ook 017 elegant- ik dacht dat ‘ie lichtgrijs was, maar er zit toch behoorlijk veel paars in. Een lichte graveerder dus. Overigens hou ik erg van die kleur. Die bewaar ik nog wel even, dit lakje dat dekt in twee dunne laagjes. Snel droog ook.

mde mde sdr

6 gedachten over “NOTD 4 december 2021: 017 elegant (p2)

   1. Myrna

    Ze zijn bijna allemaal op. Op een enkele bruine kleur na , die heb ik weg gedaan. Vond ze te grauw bij mijn huidskleur

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>