NOTD 5 maart 2017: Peakatree (Lacquester)

IMG_5793

Peakatree is zelfs prachtig als de regen met bakken naar beneden komt. Deze geweldige groene holografische lak zit namelijk propvol goudkleurige, paarse en groene ultra chrome chameleon (ucc) flakies en koperkleurige sparkles. Een echt feestje op de nagels. Zo mooi dat ik helemaal vergat dat ik niet van donkergroen hield. Op de foto’s draag ik twee dunne laagjes.

IMG_5792

IMG_5794

6 gedachten over “NOTD 5 maart 2017: Peakatree (Lacquester)

 1. margriet kuper

  haha, toen ik deze bestelde dacht ik ook: ‘ga ik hem dragen want donkergroen is niet mijn favoriete kleur’,maar toch vond ik de foto’s te mooi om te laten liggen en ik ben er nu erg blij mee hem wel te hebben besteld.

  Reageren
 2. Natasja

  Dat is zo lastig met online bestellen. Je gaat van de foto’s af en moest een keus maken.. Heb deze laten liggen omdat groen ook niet mijn kleur is. Jou beschrijving is prachtig en maakt het lakje nog veel mooier dan foto’s kunnen weergeven.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind de foto’s die Caroline zelf maakt erg mooi en de kleuren zijn levensecht. Maar ik snap het- en je kunt nou eenmaal niet alles kopen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>