NOTD 5 mei 2017: perfect plum (HEMA)

IMG_7820

Zouden ze soms een verkeerde naamsticker op de dop hebben geplakt? Want deze kleur zou ik toch niet snel perfect plum noemen. Het is wel één van de mooiste roodtinten die ik in mijn stash heb. Omdat ik het crelly-achtige effect zo mooi vind heb ik maar 1 laagje opgebracht.

IMG_7821 IMG_7821

6 gedachten over “NOTD 5 mei 2017: perfect plum (HEMA)

  1. Pippi Bericht auteur

   Je zou bijna denken dat ze een verkeerde sticker hebben geplakt! Maar ik en wel erg blij met deze rode lak.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het gaat steeds beter nu ik regelmatig een nagelserum gebruik. Die van p2 en ik ga binnenkort iets van Cien testen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>