NOTD 5 mei 2019: Burgundy Kiss (Maybelline)

dav

Het was de bedoeling dat ik Rouge Noir van Chanel opnieuw zou kopen, maar inmiddels heb ik zoveel lakken die er goed op lijken, dat ik het toch maar niet zal doen. Dit is Burgundy Kiss, een zakje met de kleur van kersen. Zoiets verveelt toch nooit? Op de foto’s draag ik twee dunne laagjes.

dav dav

6 gedachten over “NOTD 5 mei 2019: Burgundy Kiss (Maybelline)

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik hou zo van kersen en ik moet er steeds aan denken als ik naar mijn nagels kijk.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>