NOTD 5 september 2015: 153A (Maybelline)

2015-09-05 14.17.57

Gelukkig zit er paars in dit grijze lakje, want anders hadden mijn handen nog geler geleken dan nu. Maar als je naar de tweede foto kijkt, begrijp je vast wat ik bedoel met Pikachu handjes. Dat is wat grijze lak met mijn huidskleur doet. 153A is uit de MNY collectie van Maybelline. Toen ik net begon met nagellak sparen lag deze collectie in de winkels. Nu kan je ze af en toe bij Action of Big Bazar zien liggen. Het zijn trouwens hele fijne lakken die goed gepigmenteerd zijn en snel drogen. Op de foto draag ik twee laagjes.

2015-09-05 14.18.10 2015-09-05 14.18.14

4 gedachten over “NOTD 5 september 2015: 153A (Maybelline)

 1. Natasja

  Blijf het grappig vinden wat kleur met je huid kan doen. Het is een gave kleur. Grijs is toch wel 1 van mijn lievelingskleuren, naast blauw en paars <3

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is wel lastig- kan je dat ook nog in de gaten houden als je een lakje uitkiest :) Ik moet altijd uitkijken met grijs.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>