NOTD 6 augustus 2020: absolutely shore (Essie)

dav

Straks ga ik wat lakjes uitzoeken die ik de komende tijd wil laten zien. Dan neem ik wel kleuren die meestal beter dekken dan de meeste lichte keuren die ik de afgelopen tijd gedragen heb. Zo had ik drie laagjes absolutely shore nodig en nog vind ik de dekking niet perfect. Het is wel een mooie kleur en de lak droogde ook behoorlijk snel. Maar ik was toch wel een beetje teleurgesteld.

dav sdr

4 gedachten over “NOTD 6 augustus 2020: absolutely shore (Essie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>