NOTD 6 maart 2017: P.O.S. (Lacquester)

IMG_5797

Half november kreeg ik dit lakje als een extraatje bij mijn bestelling en ik heb de lak ook meteen als NOTD gedragen. Misschien is P.O.S. oftewel Purple On Steroids in de meest recente versie iets anders, maar het kan ook dat de lak anders lijkt omdat ik destijds foto’s met flits maakte. Ook lakte ik toen twee dunne laagjes en nu drie. Kijk hier maar naar het verschil.

De prachtige paarse lak met shifts die zorgen dat je er al naar gelang het licht dat erop valt opeens rood, koper, goud en groen ziet is een echte aanrader. Op dit moment is deze schoonheid uitverkocht, maar je weer maar nooit of ‘ie binnenkort weer in de winkel ligt.

IMG_5798 IMG_5799 IMG_5800 IMG_5801

6 gedachten over “NOTD 6 maart 2017: P.O.S. (Lacquester)

 1. Caroline

  oh oh oh wat is ie gaaf ♥ Ben weer helemaal verliefd. Zo mooi in de zon, zo heb ik hem nog niet gezien :D

  Het verschil met je testversie is dat hier meer shift pigment in zit, maar dat ik hem iets minder dekkend gemaakt heb zodat de shift beter te zien is en er meer diepte in komt :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik had al het idee dat de twee versies iets van elkaar verschilden. Leuk dat ik ze allebei heb :)

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Tegenwoordig wacht ik even met fotograferen- je weet nooit of er nog wat zonnestraaltjes komen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>