NOTD 6 mei 2022: 400 Grey Holo (Kiko)

dav

Het is dus niet nodig om een speciale basecoat te gebruiken onder dit hololakje. Grey Holo zit er namelijk helemaal niet mooi op. Voor de zekerheid heb ik twee laagjes aangebracht, maar het werd er niet fraaier op. Voor morgen heb ik weer een holo klaarstaan, maar die gaat gelijk over de rubbergelbasis heen.

dav dav sdr

4 gedachten over “NOTD 6 mei 2022: 400 Grey Holo (Kiko)

 1. Myrna

  Wat jammer. Ik baal altijd vreselijk als lak er niet mooi op zit. Ik vind het knap hoor dat jij elke dag je nagels lakt. Ik vind eens per week al te veel.
  De stress elke keer om de lak perfect erop te krijgen en droog zonder beschadigingen

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ach, ik heb tijd zat. En ik vind het vooral zonde van al die lakjes die anders maar in de Helmer blijven liggen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *