NOTD 6 november 2020: Yellow Sub-Mandarin (Catrice)

dav

Vandaag schijnt de zon en daarom koos ik een lakje dat de meeste mensen eerder in de zomer dragen. Yellow Sub-Mandarin heeft inderdaad de kleur van een mandarijntje. Echt goed dekken doet de lak niet. Na twee laagjesHeb ik er maar een topcoat overheen gedaan, maar  dat mocht helaas niet baten.

dav sdr sdr

4 gedachten over “NOTD 6 november 2020: Yellow Sub-Mandarin (Catrice)

  1. Myrna

    Ik zou deze niet snel kopen maar als ik het bij jou zie denk ik ja die wil ik best hebben.
    Ik heb nog nooit een geel lakje gehad.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>