NOTD 7 april 2017: Amore mio (Delfy)

IMG_6553

Amore mio, het mooie rode lakje van het mij onbekende merk Delfy zit in een onhandig flesje. Om op te bergen, bedoel ik. De dop is bijzonder- je kunt de ring losdraaien en dan lijkt het alsof je een penseel in de hand hebt. Dat lakt erg plezierig, ook omdat de lak zeer goed gepigmenteerd is. Op de foto’s draag ik slechts 1 laagje. Dat nog snel droogt ook.

Catrice heeft ooit een LE, Zensibility, uitgebracht in precies dezelfde potjes. Je kunt ze alleen rechtop kwijt in een Helmer als je het model hebt dat ik aan het begin van de jaren negentig kocht. Daar bewaarde ik destijds kerstkaarten en bankafschriften in. Het stond op zolder tot ik me door een hele vriendeljke beautyblogger liet overhalen er toch mijn beginnende nagellakstash in op te bergen. Nu heb ik 8 Helmers . Nog wel.

2017-04-05 11.45.39 2017-04-05 11.46.00 2017-04-05 11.45.55

2 gedachten over “NOTD 7 april 2017: Amore mio (Delfy)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>