NOTD 7 september 2023: Pink Me (Essence)

Binnenkort ha ik naar de opticien en ga ik een looplamp aanschaffen, want sinds enkele maanden zie ik mijn nagelriemen niet meer. Vandaar de ontzettend slordige mani’s. Stoppen met lakken zal ik niet, maar misschien zal ik geen NOTD’s meer plaatsen.

Voorlopig moet ik het met wat onduidelijke foto’s doen. Vandaag draag ik Pink Me uit een oude LE van Essence, Like an Unforgettable Kiss. Ook dit niet bepaald nieuwe lakje bracht nog heel soepel aan. Dit zijn twee laagjes.

4 gedachten over “NOTD 7 september 2023: Pink Me (Essence)

  1. Pippi Bericht auteur

   Helaas, ik begin nu echt een oud vrouwtje te worden. Aas ik terugkom van vakantie, ga ik gelijk een bestelling plaatsen. En op woensdag de 2-e ga ik naar de opticien.

   Reageren
 1. Pearl

  Ik heb 2 jaar geleden een loupelamp als verjaardagscadeau gekregen van mijn man, hij vond dat ik hiermee beter kon lakken. Ik heb hem af en toe gebruikt, maar ik denk er ook over om hem nu vaker te gebruiken….

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *