NOTD 8 april 2017: Sparkling Strawberry Candy (Etude House)

2017-04-05 12.57.36

Omdat ik de Koreaanse taal niet beheers wist ik aanvankelijk niet zeker dat dit lakje Sparkling Strawberry Candy heet. Het was een gokje toen ik ergens op internet foto’s zag van de Sweet Recipe Collection van Etude House meende ik gelijkenissen te zien. Gelukkig stond er ook een foto van de barcode bij en die was identiek aan dat van het flesje dat sinds kort deel uitmaakt van mijn stash. In ieder geval is deze lak net een ijsje. Niet alleen omdat het flesje de vorm van een ijsje heeft, maar ook de kleur van doet me denken aan aardbeienijs. Op de foto draag ik 3 laagjes en een topcoat.

2017-04-05 12.58.05 2017-04-05 12.58.10

5 gedachten over “NOTD 8 april 2017: Sparkling Strawberry Candy (Etude House)

    1. Pippi Bericht auteur

      En de kwaliteit is erg goed. Nee, ik ga niet meer op de site van Etude House kjken …..

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>