NOTD 8 maart 2017: Dragon Heart Holo (Lacquester)

IMG_5828

Iets meer dan een jaar geleden liet ik Dragon Heart zien. Een prachtig paars lakje dat wat mij betreft perfect was. Toen vroeg iemand of Caroline de lak kon opleuken met een holografisch effect. Daarna bleek deze Dragon Heart Holo in de winkel te liggen. Het lakje werd besteld en ik zie nu dat het inderdaad nog specialer kon. De basis is paars, deels neon en er zitten UCC flakies in brons, koper, goud, rood en fuchsia in. En die holografische finish maakt het helemaal een feestje. Op de foto draag ik twee dunne laagjes. Zelfs in de regen bleef ik naar mijn handen kijken.

IMG_5829

4 gedachten over “NOTD 8 maart 2017: Dragon Heart Holo (Lacquester)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>