NOTD 8 maart 2020: Dance Baby (China Glaze)

sdr

Het fijne van het opnieuw gebruiken van oude lakjes is dat ik nu zeker weet welke kleuren ik voortaan kan laten liggen. Dance Baby is felroze, een echte zomerse tint. Mooi, maar ik denk dat ik genoeg rozetinten heb. Op de foto’s draag ik twee laagjes.

sdr dav

4 gedachten over “NOTD 8 maart 2020: Dance Baby (China Glaze)

 1. Linda

  Idd mooi zomer roze…eens heb je er genoeg hė, zeker als er eigenlijk geen of weinig verschil tussen zit ;)

  Reageren
 2. chucky1012

  Wauw…
  Prachtige kleur!
  Ik zou deze zeker kopen….
  Ben je weleens bij so low geweest?
  Tip ga daar eens rondkijken….

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>