NOTD 8 oktober 2021: Tanger (Herôme)

IMG_20211008_102835

Nu ik bezig ben met het lakken van nagellak die ik al jarenlang in huis heb, valt he me op dat ik ooit kleuren kocht die ik nu niet meer zou aanschaffen. Soms vind ik ze ronduit lelijk, meestal realiseer ik met dat ik van bepaalde kleuren maar enkele exemplaren hoef te hebben. Zo ook met roze- Tanger is mooi, maar niet beter dan vele rozetinten die ik eerder in huis haalde. Maar deze dekt wel netjes in twee laagjes en dat is niet het geval bij ieder roze lakje.

sdr mde sdr

2 gedachten over “NOTD 8 oktober 2021: Tanger (Herôme)

  1. Linda

    Vind ‘m mooi…ik kom elke keer ook in dezelfde tinten terecht, dus moet oppassen dat ik niet dezelfde aanschaf :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>