NOTD 9 januari 2021: girlstalk at the fireplace (Essence)

dav

Je zou denken dat girlstalk at the fireplace geen winterlakje is, maar deze fraaie roze kleur zit wel in de winter dreamin’ LE van Essence. Deze collectie is net drie jaar  oud. Eerlijk gezegd weet ik niet meer hoeveel laagjes ik gelakt heb, want ik zat naar de nieuwste YouTube video van twinsthenewtrend  te kijken en toen heb ik niet goed opgelet. Op de onderste foto heb ik de topcoat die onderdeel is van winter dreamin’ aangebracht. Eén laagje maar.

dav dav oznorMB sdr

4 gedachten over “NOTD 9 januari 2021: girlstalk at the fireplace (Essence)

  1. Myrna

    Mooie kleur. Als lak meer dan 2 lagen nodig heeft krijg ik er een hekel aan. Want des te langer droogt het , en te veel lagen over elkaar dan maak ik er een zooitje van.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>