NOTD + Twin Mani Tuesday 21 juni 2022: Your Secret Is Safe with Me (Essence) + NFU53 (Nfu-Oh)

mde

Pearl kwam met een mooie selectie lakjes voor onze Twin Mani Tuesday en tot mijn grote schrik had ik er maar eentje in mijn stash: een oudje van het bijzondere merk Nfu.Oh. Maar NFU53 is het  mooist als je er een gekleurde basis onder lakt. En weer bleken we dezelfde Essence lak te hebben, Your Secret Is Safe with Me.

Allebei lakten we eerst een laagje van laatstgenoemde lak en daarna brachten we twee laagjes  NFU53 op. Het valt me op dat je wel een beetje zon nodig hebt om te kunnen zien hoe mooi het effect van de roze flakies is. Het was me weer een genoegen om met Pearl te twinnen en ik hoop dat we veel dezelfde lakjes hebben, want dan kunnen we nog jaren vooruit.

btr sdr sdr IMG_20220621_171259_452 IMG_20220621_171255_779

6 gedachten over “NOTD + Twin Mani Tuesday 21 juni 2022: Your Secret Is Safe with Me (Essence) + NFU53 (Nfu-Oh)

 1. Pearl

  In de zon kun je inderdaad mooiere foto’s maken van deze combi. Prachtig! Bedankt voor het twinnen, we kunnen inderdaad nog jaaaaren vooruit met onze verzamelingen, haha!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het was weer erg leuk om te doen. We hebben allebei een grote stash en ik ben benieuwd hoe lang we kunnen twinnen.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We proberen wel leuke lakjes uit te kiezen en meestal zien we dat er toch behoorlijke verschillen zijn. Als je naar de foto’s kijkt tenminste.

   Reageren
 2. Linda

  Wat een mooie twin, zo leuk dat jullie dit doen…ook de vorm van de nagels vind ik altijd leuk om te zien…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Pearl en ik doen het al een tijdje. Zij benaderde me hiervoor en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Vind dit zo leuk om te doen!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>