NOTD + Twin Mani Tuesday 31 januari 2023: Power Clutch + Leggy Legend (Essie)

Pearl had weer een goed idee voor een Twin Mani Tuesday: een dotticure met twee laagjes Power Clutch als basis, opgeleukt met Leggy Legend. Dat ik twee linkerhanden heb en verre van creatief ben, wist ik al. Maar dat het zetten van eenvoudige stippen, notabene met gebruikmaking van een dotting tool, al te moeilijk zou zijn….. Mijn stippen leken wel molshopen en ik moest dan ook een flinke laag topcoat aanbrengen om de boel te corrigeren.

6 gedachten over “NOTD + Twin Mani Tuesday 31 januari 2023: Power Clutch + Leggy Legend (Essie)

  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, ik heb er nog steeds veel moeite mee. Ben niet zo creatief en die slechte ogen helpen ook niet mee.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, dat durf ik van mezelf niet te zeggen. Misschien moet ik wat meer filmpjes over nailart gaan bekijken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *