NOTD + Twin Mani Tuesday 4 januari 2022: Meet Me Midnight (Essence)

sdr

De eerste Twin Mani van 2022: Meet Me Midnight uit de Essence LE Midnight Masquerade. Een lakje dat alweer vijf jaar geleden uitgebracht werd. Het is al de derde keer dat ik dit lakje laat zien en vreemd genoeg zitten de andere kleurtjes uit de collectie nog steeds ongebruikt in een Helmerlade. Dat ga ik binnenkort goedmaken!

Pearl koos Meet Me Midnight uit. Haar mani ziet er weer prachtig uit, die van mij helaas niet. Mijn nagels zijn erg kort en de clean-up mislukte waardoor ik een tweede keer aan de slag moest. Het resultaat werd er niet mooier op. Voortaan zal ik wat zorgvuldiger lakken. Op de foto’s draag ik twee sneldrogende laagjes.

mde mde IMG_20220102_150709IMG_20220104_100300_276 IMG_20220104_100307_781

5 gedachten over “NOTD + Twin Mani Tuesday 4 januari 2022: Meet Me Midnight (Essence)

 1. Pearl

  Weer een prachtig lakje uit deze LE. Het andere lakje, Black Cats Wanted, is ook prachtig en zul jij ook heel mooi vinden (want: paars!). Bedankt voor het twinnen en dat we dit jaar weer mooi kunnen vullen met onze twin mani’s!!

  Reageren
   1. Linda

    Als je wil, kan ik je er wel bij helpen, bij aanbrengen en hoe te werken.. dan kan je kijken of het wat is..kijk maar :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>