NOTD + Twin Mani Tuesday 7 september 2021: Movie Star (Essence) + 64 (Nfu Oh)

rbt

Pearl kwam op het lumineuze idee om Movie Star, een niet erg spectaculaire donkergrijze lak waar ik ook wat groen in terugzag, te versieren met een nailart. Ze stelde voor daar een mooie holo van Nfu Oh voor te gebruiken. Die prachtige roze lak hebben we allebei.

Tja, van nailarten heb ik geen kaas gegeten. Als ik het resultaat van mijn huisvlijt terugzie schaam ik me wel een beetje. Maar ik heb wel geoefend hoor. Het is me gelukt om met mijn linkerhand te lakken, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ook ben ik mijn nailart spulletjes kwijt, dus dat helpt ook al niet.

Binnenkort moet ik waarschijnlijk weer aan de bak. Dus ga ik maar eens op zoek naar de kleine verzameling dotting tools en penselen die ik te goed heb opgeborgen. Laat ik maar bijtijds vragen wat er van me verwacht wordt. Dan kan ik een flink aantal keren gaan oefenen over de NOTD lakjes heen.

sdr sdr sdr sdr sdr IMG_20210907_122626_943 IMG_20210907_122636_543

4 gedachten over “NOTD + Twin Mani Tuesday 7 september 2021: Movie Star (Essence) + 64 (Nfu Oh)

  1. Pearl

    Ik vond het hartstikke leuk om samen te twin-nailarten! Dat gaan we zeker vaker doen, maar idd geen moeilijke dingen, hoor, dat gaat mij niet lukken!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>